Zářijové zasedání zastupitelstva města

Dne (9.9.2024) proběhlo zářijové zasedání zastupitelstva města. Přinášíme Vám aktuální informace.

Zastupitelstvo města schválilo prodej bývalé požární zbrojnice na ul. Beskydská v Žilině.

Zastupitelstvo města schválilo ukončení nabídkového řízení na prodej pozemku pro výstavbu bytových domů na ul. B. Martinů bez výběru vítězného uchazeče.

Zastupitelstvo města schválilo prodej zbývajících pozemků na ul. Propojovací, které jsou určené k využití za podnikatelským účelem (průmyslová zóna II).

Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku u křižovatky ulic Palackého a Dlouhá za účelem výstavby bytového domu.

Zastupitelstvo města schválilo vzájemné darování pozemků s Moravskoslezským krajem jako majetkoprávní vypořádání po vybudování okružní křižovatky a revitalizace části ulice Gen. Hlaďo.

Zastupitelstvo města vydalo Obecně závaznou vyhlášku města Nový Jičín o stanovení koeficientů pro výpočet daně z nemovitých věcí.

Zastupitelstvo města vzalo na vědomí záměr koncepce budoucího řešení správy a provozování sportovišť a sportovních zařízení na území města Nový Jičín.

Zastupitelstvo města zvolilo novou předsedkyni Osadního výboru Žilina.

Zastupitelstvo města schválilo aktualizovanou Síť sociálních služeb ORP Nový Jičín a potvrdilo v návaznost na Komunitní plán rozvoje sociálních služeb potřebnost služby odlehčovací v ambulantní formě.

Zastupitelstvo města schválilo poskytnutí dotace Charitě Nový Jičín na financování nákladů souvisejících s poskytování sociální služby Charitní dům matky Terezy – azylový dům.